Bredbandsbolaget & Telenor blir ett

Nu blir Bredbandsbolaget och Telenor ett bolag

Nu kommer vi med ytterligare nyheter,  som inte på något sätt påverkar dina nuvarande tjänster, avtal tv-kanaler eller pris. Men det innebär också många spännande fördelar som du kan läsa mer om på Telenors hemsida >> www.telenor.se/nyatelenor.

Ett gemensamt bolag

Telenor är en marknadsledare i telekombranschen och har länge levererat mobïler och abonnemang till hela Sverige. Bredbandsbolaget har dessutom under många år varit ett dotterbolag till Telenor. men det är inte förrän nu vi blir ett gemensamt bolag. Detta innebär att Bredbandsbolagets kunder kan ta del av Telenors mobilabonnemang pá ett smidigt och förmånligt sätt. Vi slår alltså ihop våra erbjudanden för att kunna ge mer till våra kunder. Därför kan du förvänta dig minst lika bra leverans av bredband och tv som du alltid fått, till samma pris, hastighet ocn kvalïtet.

Din faktura - (gäller ej för de med bara basutbud)

Har du kvartalsfaktura så kan det komma en sista faktura från Bredbandsbolaget, som du betalar som vanligt. Annars så kommer fakturorna från och med nu att skickas från Telenor. Det blir ingen skillnad i pris och du betalar fakturorna på samma sätt som tidigare.

Har du frågor om sammanslagningen till Telenor?

Läs mer pa www.telenor.se/nyatelenor eller
på nytt nummer 020-222 222 för felanmälan, fakturafrågor, beställning och övriga frågor.
Numret gäller oavsett vilken typ av abonnemang ärendet rör.

Vänliga hälsningar
// Telenor